Curs

La policia es forma en actuacions a locals de joc d'atzar

10 funcionaris i un analista financer han participat en un curs impartit per la Policia Nacional d'Espanya

Cloenda del curs de formació.Policia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de policia ha finalitzat aquest matí el curs sobre actuació policial en matèria de jocs d'atzar, segons informen en un comunicat. La finalitat de la formació era adquirir els coneixements bàsics sobre control i inspecció de locals d'oci destinats a jocs d'atzar, la identificació dels fraus que es poden cometre en aquests establiments -tripijocs i apostes- i la prevenció del bloqueig de capitals, entre d'altres.

Deu funcionaris de Policia i un analista financer, adscrits a la Unitat d'Investigació Econòmica-Financera de l'àrea de Policia Judicial i Investigació Criminal, han obtingut el diplomade la formació. També han rebut el diploma un comandant i un capità de la Policia Nacional francesa, així com un subinspector de la Policia Nacional espanyola.

El curs ha estat impartit per una inspectora i un subinspector de la secció central d'Investigació de jocs d'atzar de la comissaria general de la Policia Judicial de la Policia Nacional espanyola, en el marc de les accions de formació que el cos porta a terme en col·laboració amb Espanya.

tracking