Apagada de llums contra el canvi climàtic

L'executiu, FEDA i Andorra Sostenible s'han sumat a l'hora del Planeta dissabte 26 de març de 20.30 a 21.30 hores

Cartell per sumar-se a l'hora del planeta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra se suma a l'Hora del Planeta demà dissabte 26 de març de 20.30 a 21.30 hores. L'edifici administratiu del Govern tancarà les llumsdurant l’hora de l’apagada energètica voluntària com també ho faran el ministeri de Cultura i Esports (Hotel Rosaleda), la Seu de la Justícia, la Casa de la Vall i el Consell General, la seu central de FEDA i Andorra Telecom i la seu de tots els comuns.

L'executiu destaca que la iniciativa de reduir el consum estàimpulsada per World Wide Fund for Nature (WWF) a tot el món i al Principat és l'Oficina de l'Energia i del Canvi Climàtic (OECC) i Andorra Sostenible les encarregades d'impulsar-la amb l'objectiu de "conscienciar a la ciutadania sobre lanecessitat d’adoptar mesures per fer front al canvi climàtic, reduir així les emissions de CO2 així com també el consum energètic", segons remarca en un comunicat. I precisen que aquesta acció simbòlica, que es repeteix des de fa anys, "té encaramés especial rellevància tenint en compte la situació actual".

El Govern convida a la participació de la ciutadania amb el repte d'Andorra Sostenible perquè qui vulgui pugui afegir quilòmetres corrent, nadant, en bicicleta o en qualsevol altre mitjà de transport o manera de desplaçar-se que no generi emissions, per sumar pel planeta. I remarca que es fauna crida a tota la ciutadania perquè demà entre les 20.30 hores i les 21.30 hores s'afegeixin a l'apagada electrònica voluntària aturant tots aquells aparells no indispensables durant una hora.

tracking