Congrés de Turisme de Neu i Muntanya

Andorra Turisme aposta per experiències exclusives al país

S'han posat com a exemple d'innovació projectes com l'Andorra Mountain Music o l'espectacle del Cirque du Soleil

Betim BudzakuFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sessió del Congrés de Turisme de Neu i Muntanya sobre experiències innovadores ha servit per explicar els plans que té Andorra Turisme respecte a l'evolució del sector els anys vinents. Consideren que el foment del turisme gastronòmic i del turisme i el viatge com una experiència completa és el camí.

BetimBudzaku,CEOd'Andorra Turisme ha afirmat que una de les grans apostes pel futur és ampliar l'oferta d'experiències exclusives. "És important treballar amb marques prestigioses que ens ajudin a crear experiències úniques al país" comentavaBudzaku. "L'espectacle del Cirque du Soleilésun cas paradigmàtic" assegura. "Pots veure'ls per tot el món, peròaquell espectacle en concret només es pot veure aquí. Un percentatge molt gran dels espectadors ve a Andorra exclusivament per tenir aquesta experiència" argumenta el director d'Andorra Turisme perexplicarl'aposta que es vol fer en aquesta direcció.

Respecte a la Covid-19 ha comentat que han pogut navegar els mesos de la pandèmia amb cert èxit, sobretot en comparació a molts destins turístics propers i esperen tornar a la normalitat com més aviat millor. Sobre la Guerra a Ucraïna ha declarat que l'efecte més directe és la pèrdua de dos mercats que eren influents en els fluxos turístics i esperen que la situació se solucioni per poder recuperar una certa normalitat.

tracking