Successos

Un noi ferit en un petit incendi forestal a Ordino

Els bombers han sufocat les flames que han afectat un terreny al costat de l'Auditori Nacional

L'helicòpter tirant aigua per sufocar les flames

L'helicòpter tirant aigua per sufocar les flamesM. H./ E. A. D. S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els efectius de bombers han extingit un petit incendi forestal a la zona de l'Auditori Nacional d'Ordino que s'hauria produït perquè uns joves jugaven amb un pot d'esprai i una cigarreta. Un dels nois ha resultat ferit de caràcter lleu en intentar sufocar les flames abans d'avisar als cossos d'emergència.

El cos de bombers ha rebut l'avís a les 14.48 hores i ha desplaçat per a la intervenció dos camions d'extinció, un provinent de la caserna de la Massana i l'altra d'Andorra la Vella, a més d'un comandament i de comptar amb el suport de l'helicòpter que ha realitzat dues descàrregues de seguretat a la zona més alta de l'incendi d'una magnitud de 40 metres quadrats. Fonts del cos han indicat que es tractava d'un terreny humit i de molta roca que feia difícil l'extensió del foc, però que s'ha requerit la intervenció de l'helicòpter per precaució.

Un grup de joves testimonis dels fets ha explicat que el noi que hauria resultat ferit hauria patit cremades en una mà en haver intentat sufocar les flames. Els testimonis han indicat que l'incendi es podria haver produït perquè alguns nois estaven manipulant un pot d'esprai de desodorant i una cigarreta que hauria provocat una petita explosió que ha desencadenat el foc. Els joves han estat atesos pels bombers i pels agents de policia que s'han desplaçat a Ordino i fins al lloc dels fets també ha acudit la cònsol menor de la parròquia, EvaChoy.

El noi s'enfronta a una sanció de 300 euros que li podria imposar el cos de banders en atribuir-li haver desencadenat l'incendi forestal. El cos de policia ha confirmat que els agents han realitzat un informe que es tramitarà a l'autoritat competent perquè decideixi quin tipus de sanció se li imposarà finalment segons la infracció que ha comès.

Els bombers que han sufocat el foc a Ordino

Els bombers que han sufocat el foc a Ordino

tracking