Universitat d'Andorra

Govern manté congelats els preus de les matrícules

Els imports es mantindran en el mateix import que el curs actual i no s'aplicarà l'actualització de l'IPC

Universitat d'Andorra UdA l'UdA Andorra

Universitat d'Andorra UdA l'UdA Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern ha aprovat al consell de ministres d'avui lainalteraciódels preus de les matrícules de les formacions reglades de la Universitat d'Andorra pel curs acadèmic 2022-2023. D'aquesta manera, els imports es mantindran en el mateix import que el curs actual i no s'aplicarà l'actualització de l'IPC. El preu del crèdit ronda entre els20i els 31,55 eurosdepenentdels estudis. Els doctorat es mantenen a 750 euros per semestre amb dedicació a temps complet.

Tanmateix, Educació ha aprovat la convocatòria d'ajuts a les matrícules universitàries d'estudiants de tercer cicle. La dotació global és de 90.000 euros dividits en dos ajuts i per tres anys. Pertant,cada beneficiari rebrà 15.000 euros per any.

El termini de presentació de les sol·licituds és del 30 de març al 17 de juny del 2022 i preveu l'atorgament de dos ajuts per aquest any destinats a persones que estiguin en la fase inicial dels estudis de doctorat. Els requisits són que no hagin rebut cap ajut de tercer cicle del Govern i que en el curs 2022-2023 facin el primer o segon curs del doctorat.

Projectes de recerca

El consell de ministres també ha anunciat l'obertura de la convocatòria dels ajuts a projectes de recerca de temàtica andorrana per l'any 2022. La dotació global de la convocatòria és de 10.000 euros i els ajuts els podran sol·licitar residents a títol individual o en grup. Tanmateix, el Govern informa que també poden optar-hi entitats nacionals o estrangeres. El projecte ha de tenir una durada màxima de dos anys i ha de finalitzar com a màxim el 31 de desembre del 2024.

El termini de presentació de sol·licituds obre el 30 de març i es tanca el 3 de juny del 2022.

Rehabilitació del Santuari de Meritxell

Govern ha aprovat la convocatòria d'un concurs públic per licitar les obres de fase 1 de rehabilitació del Santuari de Meritxell. Els treballs contemplen el recalçat dels contraforts de l'ala oest de la nau i la reparació de les parts de la coberta que ho requereixin -amb impermeabilitzacions i refecció de les canals de recollida d'aigües incloses-.

La licitació es fa mitjançant un concurs nacional amb procediment obert i modalitat de contractació ordinària. Les ofertes es poden entregarfins al29 d'abril del 2022.

tracking