Guerra a Europa

Arriba el segon comboi de la Creu Roja amb 15 refugiats

La cap de missió creu que hi haurà una tercera sortida

Les famílies d'acollida reben el comboi de refugiats ucraïnesos

Les famílies d'acollida reben el comboi de refugiats ucraïnesosFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El segon comboi de la Creu Roja que va viatjar divendres fins a Polònia per portar ajuda humanitària a Ucraïna ha arribat aquest migdia amb 15 refugiats. Les famílies d'acollida que tindran els han rebut a la plaça de Braus. La voluntària al capdavant de la missió, AnnaArias, ha detallat que "tots tenen amics o familiars, però dues famílies no tenen capacitat d'espai i els hem reubicat amb famílies d'acollida".

En un principi, sis de les 15 persones havien d'acollir-se en una casa a Berga, però ara s'estudia que puguin quedar-se al Principat. "Volen quedar-se a Andorra, perquè han fet pinya amb la resta" ha explicat la responsable de la missió, que ha detallat que demà mantindran reunions per decidir on s'allotgen.Ariasha advertit que aquestes persones que han arribat a Andorra fugint de la guerra "estan molt tocades" perquè "estan constantment patint per la gent que tenen allà". Ara bé, ha assegurat que al llarg del viatge han "vist un canvi" perquè "s'han anat obrint, han pogut somriure i, fins i tot, fer broma".

La voluntària ha manifestat quecontinuen rebentmolts productes i que, per aquest motiu, creu que hi haurà un tercer comboi que enviarà ajuda humanitària d'Andorra a Ucraïna.

tracking