Tres detinguts per baralles a la capital i a Escaldes

Un dels arrestats va agredir un empleat d'un local d'oci nocturn causant-li una ferida oberta al front

Recurs Policia

Recurs PoliciaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir durant la setmana passada tres homes residents per barallar-se en locals d'oci. La primera detenció va tenir lloc el dissabte 19 de març a les 01:05 hores a Escaldes-Engordany quan els agents van ser requerits per una baralla entre dues persones en un bar. Al lloc van detenir un home resident de23anys com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral, en haver causat lesions a l'altra part en donar-lidiversoscops de puny al cap.

El mateix dia a les 05:08 hores a Andorra la Vella, un home resident de27anys va ser arrestat com a presumpte autor dels delictes contra l'honor -injuries-, llibertat -amenaces- i la funció pública -desobediència i resistència-. Endemés d'un delicte contra la salut pública per possessiód'1,5grams de cocaïna. El cos de seguretat va ser requerit en un local d'ocinocturnen tenir problemes amb una persona que molestava a la resta de clients i a lloc, van arrestar l'home per tenir una reacció desproporcionada envers els agents en el moment de ser controlat.

El cos de seguretat va arrestar un tercer home resident de19anys el passat diumenge 20 de març a les 05:07 hores a la capital com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral per agredir, en un local d'ocinocturnde la capital, a un empleat i causar-li una ferida obertaal front.

tracking