FORMACIÓ

Master Class sobre disrupció digital

La sessió porta per títol "Els reptes de la densitat digital" i tindrà lloc el proper dijous 31 de març a les 18:15h a la sala d’actes de MoraBanc

Seu central de MoraBanc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MoraBanc i l’IESE organitzen una Master Class sobre disrupció digital a càrrec del professor de l'escola de negoci de la Universitat de Navarra, Javier Zamora, segons informa l'entitat bancària en un comunicat. La sessió porta per títol "Els reptes de la densitat digital" i tindrà lloc el proper dijous 31 de març a les 18:15h a la sala d’actes de MoraBanc. L’aforament és limitat i cal inscriure’s prèviament.

Aquesta és la primera acció conjunta de MoraBanc i l’IESE que han iniciat una col·laboració per aportar valor a les empreses i els seus professionals, en un moment on l’entorn empresarial afronta desafiaments i reptes de transformació i competitivitat a molts nivells. En aquesta Master Class, segons informa MoraBanc, Javier Zamora analitzarà l'evolució del món digital a la societat i als negocis. Així com els elements clau –el núvol, social, mobile i big data- que estan canviant les regles de joc a tots els sectors i entorns. A més parlarà detalladament del concepte “Digital Density” per explorar quin és el seu impacte i conseqüències, més enllà dels temes evidents que estem experimentant.

tracking