Subvencions

Govern convoca els ajuts a empreses que promouen la igualtat de gènere

L'executiu també inicia la convocatòria pública per a subvencions de projectes i activitats de l'àmbit social a entitats sense ànim de lucre

La ministra d'Afers Socials,Joventut i Igualtat, Judith Pallarés durant la roda de premsaSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern obre la convocatòria pública per a la concessió de subvencions a empreses i associacions sense ànim de lucre que promouen projectes d'igualtat de gènere. Aquests ajuts tenen la voluntat d'impulsar programes, projectes o activitats relatives a la igualtat d'oportunitats entre dones i homes i la prevenció de la violència de gènere dins del territori andorrà.

Per altra banda, Govern també obre la convocatòria d'ajuts dirigida a projectes i activitats de l'àmbit social a entitats sense ànim de lucre. Les subvencions tenen la finalitat de finançar programesespecialmentdirigits en la infància i l'adolescència, les persones amb diversitat funcional, la gent gran o la igualtat d'oportunitats entre dones i homes.

Les empreses o associacions interessades poden accedir a la documentació a la pàgina web de tràmits o recollir-la al Servei de Tràmits del Govern. El lliurament de les sol·licituds s'ha de dur a terme al Servei de Tràmits del Govern i la data límit de presentació és el 22 d'abril del 2022 en horari d'atenció al públic.

tracking