BALANÇ POLICIAL

Controlats dos homes amb 28 pastilles d'èxtasis al Pas de la Casa

La policia va detenir deu persones per possessió d'estupefaents a la frontera francoandorrana i a la del riu Runer

La frontera del Pas de la Casa.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos homes no residents de 25 i 27 anys van ser arrestats a la frontera francoandorrana el divendres 18 de març a les 14:30 hores per intentar accedir al Principat en un turisme particular amb28 pastilles d’èxtasis, 0,3 grams de metamfetamina i 2,2 grams de cànnabis. Aquesta no va ser l'única detenció per delictes contra la salut pública durant la setmana passada. De fet, el cos policial va dur a terme deu detencions en total.

Una altra, també a la frontera del Pas de la Casa, va ser el mateix divendres a les 15:50 hores, quan dos homesno residents de 18 i 32 anys, intentaven accedir al país en turisme particular en possessió de 0,3 gr. de cocaïna, 0,8 grams de metamfetamina i 17,5 grams de marihuana. A la mateixa frontera francoandorrana, la policia va arrestar una dona idos homes no residents de 23, 20 i 24 anys, respectivament, per possessió de 2,2 gr. de cocaïna, 5 pastilles d’èxtasis, 0,6 grams de MDMA, 6,8 grams de marihuana, i 2,4 grams d’haixix, que accedien al Principat en un turisme particular el divendres a les 22:40 hores.

D'altra banda, també es va produir l'arrest d'un home no resident de 34 anysper possessió de 0,3 grams de cocaïna, que accedia al Principat en un turisme particular el dissabte 19 de març a les 16:15 hores per la frontera del Pas de la Casa.

A la frontera del riu Runer, també es va detenir un home no resident de 28 anys, per possessió de 5 pastilles d’èxtasis, que accedia al Principat en un autobús de línia regular el dimecres 16 de març a les 22:15 hores.Un altre home residenttemporal de 37 anys va ser arrestat el dilluns 14 de març a les 03:08 hores al Tarter per possessió de 0,2 grams d’heroïna, control rutinari a la via pública.

El cos de policia va procedira la detenció de 36persones durant aquesta darrera setmana (del 14 al 20 de març del 2022). Les detencions s'han dut a terme concretament, deu pels presumptes delictes contra la salut pública, divuit contra la seguretat del trànsit i vuit per altres delictes.

tracking