El comboi de Creu Roja visita un centre d'acollida de refugiats

Els membres de l'associació han entregat part del material a la comunitat, que es troba a la població polonesa de Złotków

L'equip del comboi.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els membres del comboi de Creu Roja han aprofitat la jornada d'avui per a visitar un centre d'acollida de refugiats que es troba en una petita població anomenadaZłotków. Tal com han informat a través de Whatsapp es tracta d'un centre cultural que han reconvertit per poder acollir famílies. "És realment increïble veure com no és el govern qui proporciona aquest tipus de recursos sinó els mateixos voluntaris que s'ajuden els uns als altres" feia saber lamembre portaveude Creu Roja. En aquest sentit, els andorrans han fet saber que han pogut veure de primera mà com funcionava aquest espai que en aquests moments acull 19 persones, tot ells dones i nens. Per altra banda, també han informat que han entregat una petita part del material humanitari al centre. De fet, l'entrega de tot el material al magatzem està prevista per demà al matí. "Estan immensament agraïts de veure com gent que es troba a milers de quilòmetres els vol ajudar" ha afegit la portaveu.

A més, els membres del comboi han relatat que aquest matí han visitat també un espai de proveïment de productes de primera necessitat que estrobaaLublil. Es tracta d'un centre que funciona com una primera parada proporcionant menjar calent, medicaments i roba als refugiats que arriben amb autocars just després de la frontera d'Ucraïna.

El tràiler de Càritas arriba a Rzeszów

El tràiler d'ajut humanitari de Càritas parroquial de Sant Julià de Lòria ha arribat aquest migdia al seu destí, Rzeszów, una ciutat polones a 172 quilòmetres de Lviv. L'entitat laurediana ha fet arribar imatges del magatzem on han pogut descarregar els 33 palets amb roba, menjar i algunes medicines.

tracking