SOLIDARITAT

La masterclass de defensa personal recapta 800 euros per l'Associació de Dones

L'activitat va ser organitzada pel club karate Xavi Herver d'Ordino i el Club Karate Fudo-Shin d’Escaldes-Engordany

Els tallers van comptar amb un total de 42 dones a Ordino i 38 a EscaldesXavi Herver

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El club Karate XaviHerverd'Ordino i el Club KarateFudo-Shind'Escaldes-Engordany van organitzar dues activitats amb motiu del seu desè ivint-i-cinquèaniversari, respectivament, segons informen els centres en un comunicat. En aquest sentit, les dues han estat unaMasterClassde Defensa Personal Femenina Solidàries en benefici de l'Associació de Dones d'Andorra a càrrec d'en XavierHerver, director tècnic de les dues entitats.

La primera es va dur a terme el passat dimarts 8 de març coincidint amb elDia Internacional de la Donaa l'Andorra Congrés Centre de la parròquia d'Ordino. La segona la vam dur a terme el passat dimarts dia 15 demarçi va ser a la Sala Actes del Prat del Roure de la parròquia d'Escaldes-Engordany. El centre formatiu explica que els tallers van comptar amb un total de 42 dones a Ordino i 38 a Escaldes-Engordany en les que van aprendre conceptes bàsics d'autodefensa.

Els clubs van decidir donar un total de 10 euros per cada persona que participés en aquestes dues activitats. Així que el total de diners recaptats han estat 800 euros en total que es destinaran a l'associació.

tracking