Unesco

L'ArtCamp s'estrena als Emirats Àrabs

La trobada internacional s'organitza a la Universitat d'Ajman fins el dilluns vinent

Inauguració de l'ArtCamp a AjmanCNAU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Emirats Àrabs acullen aquesta setmana la primera edició de l'ArtCampal país. Es desenvolupa a la Universitat d'Ajmanfins eldilluns vinent, gràcies a la col·laboració de la Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO (CNAU). Després de la primera edició de l'ArtCampal Principat, "Colors per al planeta", la trobada internacional s'ha repetit a altres països. De fet, Malta va organitzar-lo durant tres edicions (2015, 2017 i 2019) amb l'assessorament de laCNAU.

L'artista andorrana Mireia Tarrés, juntament amb 25 artistes procedents de països àrabs, participaran en la trobada, que es caracteritza pels intercanvis destinats a "promoure i respectar el foment de ladiversitatde les expressions culturals". Tarrés ja va participar en l'anteriorArtCampd'Andorra, celebrat el juliol de l'any passat.

La inauguració de l'ArtCampaAjmanva comptar amb la participació del secretari general de laCNAU,Jean-MichelArmengol, juntament amb altres figures importants d'Ajman. L'ambaixadora de la UNESCO,HedvaSer, padrina del projecte des del 2012, va fer arribar el seu discurs enregistrat i s'espera que pugui ser present a la cloenda de l'acte.

tracking