Estudiants

Inscripcions obertes per fer les pràctiques a Andbank

El programa, amb dues modalitats, va destinat als estudiants que vulguin desenvolupar la seva carrera en el sector bancari

Trainee Program 2022Andbank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andbankobre el termini d'inscripció del seu programa de pràctiques remunerades per estudiants: elTraineeProgram. Ja és el vuitè any que es desenvolupa aquest programa, destinat als estudiants que vulguin desenvolupar la seva carrera en el sector bancari.

L'AndbankTraineeProgramofereix dues modalitats: les pràctiques d'estiu durant juliol i agost, i el programa de llarga durada d'entre 3 i 12 mesos. Ambdues ofereixen la possibilitat de fer pràctiques a la matriu a Andorra o a qualsevol de les filials estrangeres de l'entitat.

Els requisits per aplicar al programa d'estiu consisteixen a ser alumnes de segon any d'estudis superiors actualment matriculats i tenir domini en l'anglès. Pel que fa a les pràctiques de llarga durada, cal que siguin estudiants de darrer any de carrera, que acabin de graduar-se o que estiguin estudiant un postgrau o màster. Les places per als dos programes són limitades. Els interessats poden enviar la seva candidatura fins al 15 d'abril i el 29 d'abril respectivament.

tracking