Bombers assegura que "cap vehicle ni uniforme va entrar a Ucraïna"

Les indicacions del ministeri i de la direcció del cos van ser de no passar la frontera

Jordi Farré durant el discurs avui per la celebració del patró de bombersFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El director de bombers, Jordi Farré, ha assegurat aquest matí que "la informació que jo disposo com a cap de bombers és que cap vehicle ni uniforme del nostre cos ha entrat en territori ucraïnès" en referència a la investigació pel recorregut del comboi d'ajuda que va viatjar a Ucraïna la setmana passada.

En aquest sentit, Farré ha apuntat en la celebració del patró de bombers que "des del cos de bombers es va dir des del primer moment, i així es va reiterar, que no s'entrava en territori on hi hagués conflicte armat", Aixího ha explicat al mateix acte a la caserna del cos el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, qui ha coincidit que les indicacions sempre van ser les de no travessar cap frontera. Sobre si alguna persona s'hauria pogut treure l'uniforme i haver trepitjat territori ucraïnès, el director de bombers ha indicatque "he demanat aquesta informació als efectius del cos de bombers que van participar en el comboi".

Més enllà d'aquesta informació, Farré ha recordat que la missió va ser organitzada per Creu Roja Andorra, qui té un funcionament diferent de bombers, que és un cos estatal. Per aquest motiu ha esgrimitque "el que ha fet Creu Roja s'haurà de preguntar al seu director".

tracking