ACTIVITATS PER LA GENT GRAN

Tallers de noves tecnologies de la Fundació Crèdit Andorrà

L'espai acollirà també una sessió literària i una xerrada entorn de la nova exposició que acull el Museu Carmen Thyssen Andorra

Un usuari de L'espai amb el seu telèfon mòbil.ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació Crèdit Andorrà ofereix noves activitats i formació per a persones més grans de60anys a L'espai en el marc del programa 'Envelliment saludable', segons informa l'entitat bancària en un comunicat. Així, aquest mes de març ha previst tallers sobre noves tecnologies, una activitat formativa sobre el certificat digital, una sessió literària i una xerradaentorn dela nova exposició que acull el MuseuCarmenThyssen.

En aquest sentit, aquest mes s'inicien els tallers d'Excel, el de xarxes socials amb tauleta tàctil i telèfon mòbil, el de maquetació de publicació i una nova edició del taller sobre el certificat electrònic que impulsa el Govern. La fundació informa que l'oferta formativa es complementarà amb una activitat literària i una artística, a més d'una xerrada al voltant del discurs musical de l'exposició temporal del Thyssen sota el títolMadeinParis, a càrrec de Josep MartínezReinoso, violinista, musicòleg, gestor de projectes musicals i col·laborador de la FundacióONCA.

tracking