Licitació

Govern licita la millora d'accessibilitat a l'escola francesa de Sant Julià

És l'únic centre educatiu que encara no es troba adaptat als criteris d'accessibilitat universal per a persones amb mobilitat reduïda

El ministre portaveu Eric Jover avuiSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha aprovat al consell de ministres d'avui la licitació dels treballs de millora d'accessibilitat a l'escola francesa de Sant Julià de Lòria. Es tracta de l'únic centre educatiu que encara no està adaptat a la normativa d'accessibilitat, segons ha informat el ministre portaveu Eric Jover.

Entre els treballs que es liciten hi ha la instal·lació d'un ascensor, la reforma d'accessos, la col·locació de passamans de suport i l'adequació dels lavabos, seguint els criteris d'accessibilitat universal per a persones amb mobilitat reduïda.

El concurs nacional, amb procediment obert i contractació ordinària, estarà obert fins al 22 d'abril.

Barreres de seguretat

Govern licita també la contractació i subministrament de barreres de seguretat a diferents punts de la xarxa viària d'Andorra. Es tracta de barreresmetàl·liquestipus boina i barreres mixtes de metall o fusta.

Per altra banda, el consell de ministres ha aprovat la licitació dels treballs desubstituciói complementació dels sistemes de contenció de vehicles a la carretera general 1 -a la xona després de l'Estadi Comunal-, a la general 2 -a la zona Sant Joan de Caselles i a la rotonda delfunicamp-, i a la general 5 a la sortida de la rotonda d'Erts.

Ambdues licitacions es faran mitjançant concurs nacional, amb procediment obert i contractació ordinària. Les ofertes es poden presentarfins al22 d'abril.

tracking