CULTURA

Commemoració dels 40 anys del Govern

El documental recull la història d'Andorra i la trajectòria de l'executiu de les darreres 40 dècades

El cap de Govern durant el seu discurs en la presentació de la mostraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El documental 'Gov40: la modernització d'un país' impulsat des de l'executiu i realitzat per Andorra Televisió s'ha estrenat aquest dimarts als Cinemes Illa Carlemany. L'audiovisual, d'Ester Pons, AlbertAymamíi Xavi Boix, repassa durant una hora els40anys de trajectòria del Govern d'Andorra.

En el seu discurs de la presentació de la mostra audiovisual el cap de Govern, Xavier Espot ha volgut recordar que la història de l'executiu "va començar com un pas més en els successius equilibris i compromisos que han caracteritzat l'evolució del nostre país, que formava part d'un programa de reformes que no pocs van qualificar en el seu dia dereformeta" i que es van generar "recels ialgun que altre conflictecompetencial".

Així mateix, Espot ha afegit que "Andorra nos'enténsense el seu Govern ni sense el conjunt de les seves institucions, ni tampoc sense la seva gent" i ha assegurat que "en aquest temps és una evidència que el Govern s'ha consolidat com el gran referent del paíspel que fa aelsserveisals ciutadans del Principat".

tracking