TRÀNSIT

Fase groga a l'accés d'Arcalís i a Pal

S'espera que la cota de neu baixi fins als 1.000 metres demà al matí

Demà la neu pot baixar als 1.000, deixant uns 5 centímetres al fons de la vallMeteorologia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mobilitat ha declarat la fase groga a la carretera general 3 a l'accés a Arcalís i a la carretera general 4 a Pal.En aquest sentit, la predicció meteorològica obliga a extremar les precaucions a aquesta zona de la xarxa viària, per tant, era obligatori l'ús de pneumàtics especials o equipaments; no circular a més de 60 quilòmetres; disminuir la velocitat, especialment en revolts i trams inclinats i evitar qualsevol maniobra brusca, a més d'augmentar la distància de seguretat.

El servei meteorològic ja alertava al matí de l'arribada d'un front per l'oest que deixaria una reduïda visibilitat al país i portaria precipitacions i neu a cotes altes.

De fet, fins demà a la tarda s'espera que plogui de forma generalitzada al Principat, amb una cota de neu que se situarà majoritàriament al voltant dels 1.700 metres i que a primera hora del matí podria baixar als 1.000, deixant uns 5 centímetres al fons de la vall. S'espera un cap de setmana i dia de la Constitució amb precipitacions distribuïdes en diferents episodis, més intensos durant els matins.

Davant la previsió meteorològica, Protecció Civil i Mobilitat demanenreduirels desplaçaments i recorden la necessitat de portar el vehicle correctament equipat, així com consultar l'estat de les carreteres abans de sortir.

L'acostament d'un nou front mantindrà la nuvolositat al llarg del dia

Neu al port d'Envalira

tracking