Educació

Un centenar d'alumnes participen en la Jornada de les Ciències

L'edició d'enguany s'ha centrat en les descobertes de la humanitat

Inauguració XXI Jornada de les CiènciesSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La XXI edició de la Jornada de les Ciències ha recuperat enguany el format presencial amb la participació d'un centenar d'alumnes de primer de batxillerat dels tres sistemes educatius. L'activitat s'ha centrat en les descobertes de la humanitat i ha comptat amb la participació de la doctora en matemàtiques i professora de Matemàtica Aplicada a la Universitat de Sevilla, ClaraGrima.

La jornada té com a objectiu dinamitzar les assignatures científiques -biologia, matemàtiques, física i química- i que els professors dels tres sistemes puguin compartir experiències educatives. Hi han participat l'Escola Andorrana de batxillerat, elColegioEspañolMaríaMoliner, elLycéeComte deFoix i el Col·legi Sant Ermengol.

Durant tot el matí els alumnes han assistit a la conferència 'Geometria sota la pell' de ClaraGrimai han passat per tallers proposats pels professors. L'última activitat de la jornada serà al vespre, amb una conferència deGrimaadreçada al públic en general i sota eltítol'Facebook, Twitter i les matemàtiques'.

La trobada de joves científicssecelebrarà el 5 d'abril, segons informa Govern en nota de premsa.

tracking