GUERRA A EUROPA

La Cambra demana a les empreses que ajudin els damnificats d'Ucraïna

L'entitat fa una crida a les empreses andorranes per ajudar els damnificats a través d'una campanya organitzada per la Cambra de Comerç Polonesa - Ucraïnesa

Josep Maria Mas, president de la Cambra de Comerç.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra recolza la declaració feta perEurochambresque condemna l'agressió militar de Rússia contra Ucraïna, segons informen en un comunicat. Així, la xarxa de cambres europees ha expressat el seu ferm suport i solidaritat cap a col·legues de la Cambra de Comerç i Indústria d'Ucraïna, cap a la comunitat emprenedora del país i cap a tots els ciutadans ucraïnesos.

En aquest sentit, la Cambra anuncia que fan una crida a les empreses andorranes per ajudar els damnificats a través d'una campanya organitzada per la Cambra de Comerç Polonesa - Ucraïnesa amb la finalitat de rebre fons per ajudar Ucraïna i destinar els diners que se'n recullin a propòsits humanitaris i a l'assistència de les persones afectades pel conflicte. Algunes de les activitats que es vol incloure amb aquesta campanya és el transport de refugiats des d'Ucraïna fins a la frontera Polonesa, el proveïment de medicaments, menjar, roba, productes d'higiene i també ajuda psicològica pels refugiats. Aquestes ajudes van destinades a les persones que actualment estan a Ucraïna i per facilitar la nova vida dels refugiats a Polònia.

tracking