Balanç policial

La policia deté cinc persones per baralles

La policia va processar la setmana passada a cinc persones per disputes a un local d'oci, una gasolinera i una pista d'esquí

Recurs Policia

Recurs PoliciaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc persones han estat detingudes aquesta darrera setmana per baralles, segons destaca el balanç policial publicat avui. Es tracta de tres homes residents -de 35, 37 i 34 anys-, una dona resident de22anys, i un home no resident de 39.

Els tres primers van ser processats el dilluns passat per un delicte contra la integritat física i moral. La baralla vasucceira un local d'oci d'Andorra la Vella. En arribar al lloc, aproximadament a les tres de la matinada, els agents van trobar un home amb ferides sagnants a la cara i un fort dolor costal. La víctima, un resident de58anys, hauria estat agredit per tres homes. El cos policial va identificar una hora més tard a un dels agressors. Els dos restants van ser detinguts l'endemà a les 11.34 hores.

El dimarts de la setmana passada una dona resident de22anys va ser detinguda a Encamp per agredir a un empleat d'una estació de servei. La víctima hauria alertat que la jove i la seva parella estaven amagant tres ampolles de vi de l'establiment a l'interior de les seves jaquetes. Després de ser alertats van colpejar al treballador. A més també li van trencar les ulleres graduades i una vintena d'ampolles de vi. La jove també hauria amenaçat de mort a una testimoni dels fets. A la dona se l'acusa d'un delicte contra el patrimoni i la llibertat, mentre que la persona que l'acompanyava no va ser detingut per ser menor d'edat.

Un home no resident de39anys va ser processat el dijous en agredir un home en una pista d'esquí. Els serveis de la policia van ser requerits al matí per una disputada entre dos esquiadors a El Tarter. En arribar-hi, els implicats ja havien marxat, aparentment sense cap lesió. A la tarda un d'ells, un no resident de46anys, va acudir a les dependències policials per denunciar que l'altre home l'hauria colpejat amb la mà a l'alçada del nas, produint-li una ferida que va precisar tractament mèdic. L'agressor, un home no resident de39anys, va ser detingut per un delicte contra la integritat física i moral.

tracking