FESTIVAL

Timmy Trumpet clou l'Andorra Mountain Music

El concert del DJ australià s'ha mantingut a favor de la pau i de la resolució pacífica dels conflictes

Joan Verdú llegint un manifest en contra de la guerra i en record a les víctimes d'UcraïnaMartí Francàs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El concert deTimmyTrumpetd'aquest dissabte ha posat punt final a l'AndorraMountainMusicWinterEdition, ja que, tal com va anunciar l'organització del festival aquest darrer concert s'ha mantingut a favor de la pau i de la resolució pacífica dels conflictes, posposant així l'actuació deDimitriVegas&LikeMike, previst pel 12 de març, a la pròxima edició.

Betim Budzaku, director d’Andorra Turisme ha explicat en declaracions a peu dret, que des de l'entitat fan una bona valoració de la primera experiència del festival aquest hivern. Tant per Tiësto com pel concert d’avui tenen un 80% de les entrades venudes. Budzaku ha afegit que l’edició de l’estiu no es farà el mes de juliol, ja que es vol evitar que coincideixi amb l’espectacle del Cirque du Soleil.

El DJ australià ha estat el tercer a actuar en aquest esdeveniment que va començar amb Martin Garrix el passat 19 de febrer. La pluja ha condicionat aquest concert de clausura, però, tot i això, el públic l'ha rebut amb entusiasme i majoritàriament sense mascareta a la pista de ball de l'estadi Comunal Joan Samarra d'Andorra laVella.

L'esquiador andorrà Joan Verdú ha llegit unmanifest en contra de la guerra i en record a les víctimes d'Ucraïna després de l'actuació dels teloners Fedde le Grand. John Lennon ha amenitzat l'estadi amb 'Imagine' abans del set de l'australià.

tracking