Junta Executiva de la Trobada

Josep Serveto, nou president de la Trobada Empresarial al Pirineu

Vicenç Voltes s'ha acomiadat de la direcció i continuarà com a membre de la Junta Executiva

Josep Serveto amb Vicenç Voltes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Josep Serveto ha estat escollit com a nou president de la Trobada Empresarial al Pirineu per unanimitat de la Junta i presentat ahir al vespre per Vicenç Voltes, segons informen en un comunicat.Vicenç Voltes, qui continuarà com a membre de la Junta Executiva i portava com a President des del setembre del 2014 (des de la seva 26a edició), s’ha acomiadat de la seva presidència.

Serveto, qui forma part de la Junta Executiva de la Trobada des del setembre del 2018, és CEO de l’empresa familiar SERVETO HQL, de la qual forma part de la tercera generació, amb més de seixanta anys d’història. Es tracta d'un operador logístic amb seu a Lleida que ofereix serveis de transport per carretera (nacional i internacional) amb una flota pròpia de camions, emmagatzematge i distribució i enviament en serveis de càrrega marítima, aèria i duanes a tot el món. Llicenciat per la Universitat de Lleida per Administració d’Empreses i diplomat en Ciències Empresarials, Serveto té experiència també en el tercer sector, donat que és President de la Fundació Privada Libra i Patró de la Fundació Aspamis, ambdues dedicades a l’atenció de les persones amb discapacitat psíquica, segons destaca la mateixa junta de la Trobada Empresarial.

Així, la pròxima33a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu se celebrarà els propers 9 i 10 de juny a La Seu d’Urgell, amb uns ponents que participaran en diferents taules rodones i conferències. Enguany, en format presencial, també s’espera la participació de sis-cents assistents.

tracking