Educació

L'UdA obre dilluns les preinscripcions pel curs vinent

El període es mantindrà obert fins al mes de juliol, quan s'iniciarà un segon període de preinscripcions per les carreres on quedin places disponibles

Exterior de la Universitat d'Andorra en una imatge d'arxiu

Universitat d'Andorra UdA l'UdA Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Universitat d'Andorra (UdA) obrirà el dilluns vinent el període de preinscripcions per a les persones que vulguin començar els seus estudis el curs vinent 2022-2023, segons informen en nota de premsa. El tràmit és gratuït i es pot formalitzar en línia a la web de la universitat.

Pel que fa a l'oferta d'estudis presencials de primer cicle universitari (bàtxelorseuropeus de tres anys), es podrà fer la preinscripció a Administració d'empreses, Ciències de l'educació i Informàtica. Aquests dos últims també s'oferiran en modalitat virtual i semipresencial. Lespreinscripcionsper als doblesbàtxelorsen Administració d'empreses i Dret i enInformàticai Administració d'empreses també s'obren el mateix dia.

Elbàtxelor en Infermeria s'ha previst tancar les preinscripcions el 17 de juny, per tal que es pugui dur a terme una prova d'admissió el 27 de juny -davant la possibilitat de superar l'excés de places disponibles-.

Tanmateix, lespreinscripcionsals estudis virtuals pel primer cicle enComunicació, Drets, Humanitats i Llengua catalana, així com el màster en Dret i d'Educació, obriran també el dilluns.L'UdAactivarà el mateix dia les de formació d'ensenyament en formació professional (el diploma professional avançat, de dos anys).

El període de preinscripcions es mantindrà obertfins alprimer dia juliol.Posteriorment, s'obrirà un segon període depreinscripcions,fins al29 d'agost, només per a les carreres on quedin places disponibles.

tracking