AEROPORT D'ANDORRA-LA SEU

Els vols a Madrid s'avancen al migdia durant l'estiu

Del 22 de juliol al 4 de setembre la franja horària de sortida de la capital espanyola serà a les 12:05 hores i d'Andorra-La Seu d’Urgell a les 14:20 hores

Primer vol Andorra-MadridFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els horarisdels volsde la ruta entre l'aeroport d'Andorra-LaSeu d'Urgell i l'aeroportAdolfoSuárez Madrid-Barajas es modifiquen a partir del 27 de març, segons informa l'executiu en un comunicat. Aquesta decisió s'ha pres per part del Govern, segons indiquen, amb la voluntat de maximitzar el potencial dels viatges de cap de setmana, tant amb origen Madrid com Andorra, adaptant-se a la franja horària considerada de major demanda potencial per part de

l'operador durant l'estació d'estiu. Així mateix, s'han adaptat els horaris durant el període que va del 22 de juliolfins al4 de setembre per prioritzar la connectivitat per estades més llargues durant el pic de vacances de l'estiu.

Així, fins ara els horaris eren divendres a les 14:30 hores sortida de Madrid i ara seran a les 16:20 hores i d'Andorra-LaSeu d'Urgell eren a les 16:50 hores i ara seran a les 18:40 hores. Segons Govern, aquest canvi permetrà operar els vols en la finestra de connexions de tarda de l'aeroport de Madrid, millorant la connectivitat en temps d'escala i augmentant les potencials connexions.

Del 22 de juliol al 4 de setembre, a causa delpredomini de les estades de més llarga durada durant aquest període de l'any, el nou horari segons explica Govern, busca prioritzar la finestra de migdia i potenciar la connectivitat d'aquesta franja horària que ofereix l'aeroport de Madrid i serà de sortida de la capital espanyola a les 12:05 hores i d'Andorra-LaSeu d'Urgell a les 14:20 hores. A partir del 5 d'agost es torna a l'horari de sortida de Madrid a les 16:20 hores d'Andorra-LaSeu d'Urgell a les 18:40 hores.

tracking