Detinguda a Tarragona una britànica que promovia el frau fiscal des d'Andorra

La dona està acusada d'haver blanquejat mil milions de lliures i estava en cerca i captura al Regne Unit des de fa 10 anys

Sarah Gina Panitzke en una imatge d'arxiu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La guàrdia civil ha detingut aquest cap de setmana a Tarragona a una dona considerada la defraudadora més buscada del Regne Unit. SarahGinaPanitzke era membre d'alt rang d'un grup criminal involucrat en un frau d’IVA i controlava els comptes de moltes companyies a distància a través de diferents adreces IP. La dona, que es troba actualment empresonada a Madrid, va promoure el frau a Andorra, Espanya i Dubai i se l'acusa d'haver blanquejat aproximadament mil milions de lliures.

Feiadeuanys que la defraudadora estava en cerca i captura per les autoritats britàniques.Finalment,va ser detinguda el diumenge al matí a Tarragona per la guàrdia civil. L'Audiència Nacional ha ordenat el seu ingrés a presó provisional, ja que la pròfuga va renunciar el trasllat voluntari al Regne Unit.

D'acord amb la premsa britànica,Panitzkeera fins ara l'única dona en la llista de més buscats de l'Agència Nacional contra el Crim (NCA, per lessevessigles en anglès). Va fugir el maig de 2013, abans que acabés el judici en el qual va acabar sent condemnada en rebel·lia.

tracking