Reactivació del turisme

Més de vint ponents internacionals al Congrés de neu i muntanya

Govern espera la participació d'uns 300 professionals del sector turístic

Presentació Congrés neu i muntanya a MadridGovern Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de vint ponents internacionals participaran en l'onzena edició del Congrés mundial de turisme de neu i muntanya, quesecelebrarà els dies 23 i 24 de març a Canillo i a Andorra la Vella sota el lema "Una nova mirada cap al futur". L'esdeveniment s'ha presentat avui a Madrid amb el director de Turisme, Sergi Nadal, i la cap d'Intel·ligència i Competitivitat del Mercat Turístic de l'Organització Mundial del Turisme (OMT), SandraCarvao.

Els ponents exploraran solucions per al desenvolupament d'un turisme de neu i muntanya sostenible. S'espera la participació de més de 300 professionals del sector turístic.

La inauguració de la nova edició del congrés anirà a càrrec del cap de Govern, Xavier Esport, del secretari general de l'OMT,ZurabPololikashvili, i del cònsol major de Canillo, Francesc Camp. Per abordar els principals temes, la trobada es dividirà en quatre sessions que debatran la transformació digital i el turisme del futur; la gastronomia i el consum sostenible; experiències innovadores en destinacions de muntanya; i la creixent demanda dels consumidors cap a la sostenibilitat de les destinacions.

El Congrés inclou una taula rodona d'alt nivell sobre la recuperació i la mirada cap al futur de les destinacions de muntanya. En el context del Congrés, l'OMT presentarà, juntament amb l'Organització de les Nacions Unides per a l'Alimentació (FAO), l'informe publicat recentment sobre Turisme de Muntanya Sostenible, segons informen en nota de premsa.

tracking