Balanç policial

La policia deté quatre homes per tinença de drogues i dos per enfrontar-se als agents

En una de les operacions es van comissar 6,6 grams d'èxtasi, 7,8 grams d'amfetamina i 20,1 grams de marihuana

Cues de visitants espanyols a la frontera del riu RunerCynthia Sans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos policial ha detingut en els darrers dies quatre homes per tinença de drogues. També va produïr-se un arrest per falsificació de papers, un altre per incomplir una pena d'arrest nocturn al centre penitenciari i dos per enfrontar-se a la policia.

En una de les operacions es van comissar 6,6 grams d'èxtasi, 7,8 grams d'amfetamina i 20,1 grams de marihuana a dos homes -un resident- que es trobaven en un apartament pròxim d'un local d'oci d'Arinsal el dissabte a la nit. Els agents estavenfent un control 'in fraganti' a les 2 hores quan els dos homes, de 46 i 26 anys, procedien a consumir un embolcall amb 0,4 grams d'èxtasi, segons informa el balanç policial. A l'interior del turisme hi tenien amagada la resta de drogues.

El dissabte al migdia, a la frontera del riu Runer, la policia va interceptar un home no resident de30anys amb 0,2 grams decocaïnai una ínfima quantitat de marihuana (0,5 grams) a l'interior del seu vehicle. El cos policial va detenir el dijous a la nit un home no resident de33anys per possessió de 0,7 grams de cocaïna quan es trobava en un aparcament pròxim d'un local d'oci del poble de Canillo.

Altres detencions

Els agents han detingut aquesta setmana un resident de 22 anys com a presumte autor de delictes contra la llibertat, contra la funció pública i contra l'honor. El jove es trobava a l'exterior d'un local d'oci nocturn en un estat d'embriaguesa "considerable" quan es van requerir els serveis del cos policial per alteració d'ordre públic. Tot i comunicar als agents que marxava del lloc, instants desprès l'home va retornar amb la intenció d'accedir al local. En ser-li denegada l'entrada va insultar, amenaçar i desoberir les ordres de la policia, segons detalla el balanç policial.

El Servei d'Immigració va detectar el dilluns passat un home no resident de 37 anys per un delicte contra la seguretat en tràfic jurídic. L'home hauria falsificat el document relatiu a la seva activitat laboral al seu país d'origen en sol·licitar l'obtenció d'una autorització de residència i treball al Principat, motiu pel qual va ser detingut.

El divendres a la tarda un home no resident de 31 anys va ser detingut a Andorra la Vella per incomplir l'arrest nocturn al centre penitenciari. Un resident de 64 anys va ser detingut el dimarts passat en amenaçar de mort a un agent de circulació al Pas de la Casa.

El balanç setmanal informa de la detenció el dissabte a les 3.50 hores d'un no resident de25anys, amb una taxa de 2,47 g/l en un control específic. L'endemà un resident de46anys va donar una taxa de 2,33 g d'alcohol per litre de sang també en un control específic. El dimecres a les 3.25 hores la policia va detenir un home resident de30anys després de refusar a sotmetre's a la prova d'alcoholimetria.

tracking