Balanç policial

Detenen l'autor de diversos furts amb força en establiments

La setmana passada la policia va detenir dues persones més per robatoris al principat

Un vehicle de policia patrullant.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home resident de27anys va ser detingut el dijous passat a la matinada com a presumpte autor de diversos robatoris amb força en establiments andorrans, segons publica avui el balanç policial.Duespersones més van ser detingudes la setmana passada per furts, un per cometre un robatori a un hotel del Principat i l'altre per allotjar-se durant10dies en un establiment hoteler i finalment no abonar l'import total.

Elpresumpteautor de diversos robatoris en establiments andorrans va ser comissat la matinada del dijous passat. El detingut hauria llançat una pedra contra un vidre del menjador d'un hotel per introduir-se dins l'establiment i efectuar el robatori. La policia informa que durant la nit es va produir sis situacions similars en altres establiments. Se l'imputa també d'un delicte similar comès el 19 de febrer.

El dimecres de la setmana passada la policia va detenir un home no resident de36anys per cometre un robatori en un hotel del Principat. Els agents li atorguen un delicte contra el patrimoni per furt i un altre contra la funció pública per desobediència. L'home hauria robat peces de roba i cartons de tabac, segons informen els agents.

Una dona no resident de 62 anys va ser detinguda el dilluns passat a les 17.15 hores després de no poder abonar l'import total de més de 2.100 euros de la seva estada de 10 dies en un hotel de la capital. La dona hauria fet ús dels serveis d'hoteleria i restauració.

tracking