GUERRA A EUROPA

Arriba a Polònia el comboi amb els tres andorrans

L'escorta forma part de la delegació diplomàtica espanyola que fuig del conflicte bèl·lic i que va acceptar acollir els tres andorrans que es trobaven a Kíev

Policies del Grup Especial d'Operacions desplaçats a Polònia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer comboi integrat per 48 espanyols i tres andorrans que fugia de la invasió russa a Ucraïna, és a punt d'entrar a Polònia. A dos quarts de sis d'aquest dissabte era a l'oficina de control de passaports, del costat ucraïnès, a la ciutat de Radymne. Es tracta del primer comboi d'espanyols que ha estat evacuat d'Ucraïna per fugir de la invasió russa. Van sortir de Kíev dijous a les dues del migdia i entre els evacuats viatja part del personal de l'ambaixada, inclòs el cònsol.

El comboi forma part de la delegació diplomàtica espanyola que fuig del conflicte bèl·lic i que va acceptar acollir els tres andorrans que es trobaven a Kíev. L'entrada al territori de la Unió Europea ha estat complicada pel gran nombre de refugiats que intenten accedir, el comboi espanyol està custodiat per GEO que ha enviat el Ministeri d'Exterior d'Espanya per garantir la seguretat durant el trajecte. Està previst que una vegada trepitgin territori polonès, viatgin fins a Cracòvia i d'aquí ja puguin ser traslladats a Madrid.

tracking