EQUIPAMENTS

Ràdio Andorra acollirà el ministeri de Turisme i Andorra Turisme

La instal·lació definitiva de les dues dependències es preveu durant la segona meitat de l’any

Visita d'obres a Ràdio Andorra

Visita d'obres a Ràdio AndorraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot acompanyat per la ministra de Cultura, SílviaRiva, el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres i el ministre de Territori i Habitatge,Víctor Filloy han assistit a la visita d'obres de Ràdio Andorra que s'ha dut a terme aquesta tarda, segons informa l'executiu a través de les xarxes socials.

El cap de Govern ha anunciat que un cop finalitzades les reformes, les dependències del ministeri de Turisme així com d’Andorra Turisme s'ubicaran a l'edifici de Ràdio Andorra a Encamp. En aquesta línia, ha explicat que "Ràdio Andorra va ser la primera institució que dona a conèixer Andorra internacionalment. Aquesta missió és la que té encomanda avui dia Andorra Turisme i el Ministeri de Turisme".En aquest sentit, Espot ha afegit que la voluntat del Govern és la de descentralitzar les diverses dependències dels diferents ministeris i departaments de l’Executiu, repartint-los arreu del territori per fer ús dels edificis públics i dinamitzar totes les parròquies.

L'executiu ha afirmat que la rehabilitació de l’edifici estarà enllestit en els pròxims mesos i conservarà una part museística per difondre i explicar la importància històrica de Ràdio Andorra.En relació al calendari de trasllat, el ministre Torres ha apuntat que la instal·lació definitiva de les dues dependències es durà a terme un cop finalitzades les obres i la rehabilitació dels vells emissors de Ràdio Andorra, que ha tingut un cost total d'uns 5 milions d'euros, i es preveu finalitzar durant la segona meitat de l’any.

tracking