EDUCACIÓ

Activitat extraescolar per educar en l'ús responsable dels videojocs

La prova pilot començarà el pròxim 25 d'abril a l'escola Germans de Riba d’Ordino, i està dirigida a una vintena d’alumnes d’entre 8 i 10 anys

Enganxats als videojocs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri d'Educació i Ensenyament Superior informa en un comunicat que el pròxim 25 d'abril començarà una prova pilot d'activitat extraescolar en l'àmbit dels eSports que es farà a l’escola Germans de Riba d’Ordino, i està dirigida a una vintena d’alumnes d’entre 8 i 10 anys tant del sistema educatiu andorrà com del francès. Així, l'objectiu de l'activitat segons destaca Govern, és educar als jovesen l’ús responsable de les pantallesdigitals i videojocs, posant especial èmfasi en el foment del treball de l’equip, la millora de les funcions cognitives com la memòria o la capacitat de reacció, el foment de la creativitat o l’afavoriment de la presa de decisions i pensament crític.

El taller es realitzaràels dilluns i dimecres, per als alumnes inscrits a Esports Extraescolars i tindrà una durada de 20 hores. Cadascuna de les sessions,de 2 hores cadascuna, tindrà un objectiu concret que es treballarà abans, durant i després de la part purament de joc. En elles, s’abordaran temàtiques com els hàbits saludables, la seguretat a les xarxes, l’activitat física i nutrició, la regulació emocional, l’ús dels videojocs, el treball en equip i la igualtat de gènere. Els jocs escollits sónFifa 22, Minecraft i Assetto Corsa.

tracking