ANDORRA TELECOM

El Saló del Videojoc torna després d'un any d'impàs

L'esdeveniment oferirà dues xerrades de sensibilització sobre la gestió de les pantalles enfocades a famílies i joves

Jordi Nadal, Ma Rosa Gili, Miquel Nicolau i Elisabeth Carpa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sala del Prat del Roure acollirà la 12a edició del Saló del Videojoc els propers 4, 5 i 6 de març després que l'any passat es decidís posposar a causa de la pandèmia. "La gent té moltes ganes de sortir de casa i esperem omplir la sala amb la màxima capacitat permesa" avançava Jordi Nadal, director general d'Andorra Telecom.

L'esdeveniment, que tindrà lloc després de la celebració de la Setmana del bon ús d'Internet -també organitzada per Andorra Telecom- comptarà amb 80 punts de joc, 15 tornejos i les últimes novetats en tecnologia. Per altra banda, també s'han programat dos tallers amb l'objectiu de donar eines per ajudar a gestionar la presència de les pantalles i els videojocs a la vida dels infants i joves que tindran lloc a les 18 i 19 hores del dissatbe i el diumenge. "Ens volem centrar en l'aspecte positiu dels videojocs. No són una eina negativa sempre que estiguin ben gestionats" ha assegutat Elisabeth Carpa, directora del Centre de Formació al Llarg de la Vida. "S’ha demostrat que tenen una sèrie d'aspectes positius quant a planificació estratègica, competències, motricitat fina o flexibilitat cognitiva" ha afegit.

El Saló també compta amb la col·laboració de la Universitat d'Andorra per quart any consecutiu. En aquest sentit, demà i divendres s'impartirà la formació "Disseny i creació de videojocs amb Unreal" a 30 estudiants d'informàtica de l'UdA i de formació professional que podran presentar el seu prototip i donar-lo a conèixer al públic del Saló. "Hi ha una gran necessitat de professionals al món tecnològic i aquest edeveniment és un ingredient clau per formar vocacions. Sobretot, pel sector femení" ha puntualitzat el rector de la Universitat, Miquel Nicolau.

tracking