SISTEMA PENAL

PS demana informació sobre la reinserció a la Comella

L'estudi té com a objectiu analitzar les condicions de les persones que es troben tancades al centre penitenciari

Centre penitenciari de la Comella.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

JudithSalazar, consellera general socialdemòcrata i presidenta suplent del grup parlamentari, demana al Govern informació general sobre el centre penitenciari, com l'oferta educativa orientada a la reinserció i l'atenció de les persones internes a la Comella. La demanda pretén oficialitzar un treball de camp que els presidents del grupparlamentarivan realitzar fa temps.

Salazarexigeix, a banda de les dades estadístiques del compliment de penes, o als llocs de treball que s'ofereixen a les persones en règim intern, l'estat dels espais o l'atenció psicosocial de la qual disposen els reclusos. També pregunta si existeix algun mecanisme similar a una Junta de Tractament, formada per professionals que atenguin personalment els interns o si hi ha un procediment judicial penal referent als ingressats amb caràcter preventiu.

L'estudi elaborat pel PS té com a objectiu analitzar les condicions de les persones que es troben a la Comella, observant com es comporta el sistema penal des que s'activa la seva intervenció fins que aquesta finalitza, segons asseguren en nota de premsa.

tracking