La llei que prohibirà lluir símbols religiosos a l'escola és "imminent"

El ministre Jover ha assegurat que "s'està acabant d'afinar algun punt del redactat" i per això encara està pendent d'aprovació

Escola Andorrana de Santa ColomaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre Jover ha afirmat que la modificació del projecte de llei d'Educació per prohibir l'exhibició de símbols religiosos ostentosos a l'Escola andorrana, que s'havia d'aprovar avui encara s'està elaborant, però que "és imminent". En aquest sentit, ha assegurat que el Govern ésunànimeamb la necessitat de regular aquest principi i que els grups parlamentaris de la majoria hi donen suport. "El text està molt avançat, però encara està pendent d'aprovació per part del Govern i del Consell General i s'està acabant d'afinar algun punt del redactat", ha apuntat.

El titular de la cartera de Finances ha assenyalat que des del ministeri d'Educació i des del centre escolar "s'està fent el millor acompanyament possible de la família per garantir els seus drets i ajudar amb el creixement personal dels infants".En aquest sentit, Jover ha apuntat que "s'han de separar els dos debats" referint-se al text legal que empari la decisió del Govern amb la màxima solidesa i l'acompanyament a la família i els infants "el que no serà una solució, és que dia si i dia també anem fent titulars al voltant dels dos nens que estan en edat d'educació obligatòria", ha criticat.

Així mateix, el portaveu de l'executiu ha afirmat que des del Govern s'ha decidit recórrer a la sentència perquè "tenim els drets suficients i considerem que tenim el dret de prohibir l'entrada a l'escola amb aquests símbols". En aquestsentit,ha apuntat que "volem tenir el marc legal que ens faci sentir més còmodes i el compromís d'assegurar un ensenyament neutral amb les millors condicions d'aprenentatge".

tracking