Andorra la Vella

Inauguració de l'espai d'art del Parc Central

Marsol i Espot signen el conveni de cessió del centre que gestionarà el Govern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre d'Art del Parc Central ha quedat inaugurat aquesta tarda. La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, i el cap de Govern, Xavier Espot, han signat el conveni de cessió perquè l'executiu gestioni l'espai cultural. "No vam dubtar en cap moment posar a disposició aquest espai tan cèntric. L'hem transformat i engrandit perquè esdevingui un referent de la cultura al país" ha celebrat Marsol mentre anunciava que la primera exposició que acollirà l'espai serà la de l'artista plàstica Judit Gaset. "Unim sinèrgies i aquest cop ho fem a favor de la cultura. Aquest espai ens permet reprendre el calendari expositiu i gaudir de nou d'una sala pública i de referència" ha comentat, per la seva banda, Espot. "Aquest compromís i suport són una aposta clara per la cultura, un dels sectors més durament colpejats per la Covid-19" ha afegit.

La sala, un espai diàfan d'aproximadament 400 metres quadrats que ha suposat una inversió superior a 700.000 euros, acollirà altres mostres d'artistes del país com Fiona Morrison, Martín Franco i Javier Balmaseda.

L'acte ha comptat amb l'assistència de la síndica general, Roser Suñé, la ministra de Cultura, Sílvia Riva, i els membres de la corporació de la capital.

tracking