Lleure

La falta de clients internacionals minva l'afluència a Caldea

El termolúdic ha ampliat l'aforament al 70% i prepara un nou espectacle per a Setmana Santa

Representació de l'espectacle Hydrox a la llacuna central del termolúdicCaldea

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Caldea no ha recuperat les xifres de clients anteriors a la pandèmia i està registrant aquest hivern una afluència inferiors a la del 2020 per l'absència de clients internacionals com els russos i per la reducció de visites de grups escolars durant la setmana, segons informa en un comunicat aquest matí. El termolúdic continua amb algunes restriccions d'aforament i exposa que fa unes setmanes va ampliar la capacitat al 70% però no omple tot el recinte i encara té "menys disponibilitat d'entrades per garantir la seguretat i el confort dels clients".

L'espai termal destaca que ja ha venut el 60% de les places disponibles per a la setmana de Carnaval i confia que els propers dies creixi el ritme de reserves. Caldea ha preparat un calendari especial d'activitats a Likids on els infants podran endur-se una màscara que hauran pintat a la sauna-lounge i una fotografia de record.

El termolúdic destaca que durant tot l'hivern les nits dels divendres i els dissabtes s'organitzen les Champagne Spa Sessions amb una copa de xampany i ambient íntim amb sessions de música i a Inúu hi ha diferents tallers wellness. L'oferta complementària es prorrogarà fins a Setmana Santa quan tornarà a presentar-se l'espectacle Hydrox que és "un show d'acrobàcies que amenitzarà els matins i les nits", indiquen des del termolúdic, recordant que és un espectacle que ret homenatge a la candidatura d'Andorra als Campionats d'Esquí Alpí del 2027.

tracking