BALANÇ POLICIAL

Arrestat un home per agredir el fill menor

La policia va detenir dues dones i un home residents per una discussió familiar, mare i filla amb la parella de la progenitora, que va derivar en una agressió

Recurs Policia

Recurs PoliciaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de seguretat va arrestar un home resident de42anys per agredir el seu fill menor d'edat. Els fets van tenir lloc el dimecres 16 de febrer a les 21:33 hores a Sant Julià de Lòria quan els agents van ser requerits al domicili. El pare va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral, àmbit domèstic.

Els agents van arrestar pel mateix delicte aduesdones i un home residents de 47, 18 i 45 anys, respectivament, com a presumptes autors d'un delicte contra la integritat física i moral -àmbit domèstic-. En aquest cas, els fets van tenir lloc el dijous 17 de febrer a les 20.53 hores al Pas de la Casa quan la policia va ser requerida per una discussió familiar, mare i filla amb la parella de la progenitora, que va derivar en una agressió entre els implicats.

A Escaldes-Engordany un home resident de22anys també va ser detingut el dissabte 19 de febrer a les 13:50 hores com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral -àmbit domèstic-. Els agents van ser requerits per una discussió entre germans en un domicili particular, on el detingut va agredir a la seva germana generant-li un cert grau de menyscabament.

A Encamp el mateix dissabte 19 de febrer a les 19:08 hores, un home resident de43anys va ser detingut també com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral -àmbit domèstic-. La policia va ser requerida per una baralla a l'exterior d'un establiment de restauració. Al lloc, es tractava d'una discussió entre companys de pis que va derivar en una agressió del detingut envers l'altra part implicada.

tracking