Impuls de l'esquí entre joves i infants

El programa d'esquí escolar és nominat al concurs FIS SnowKidz

El certamen premia iniciatives que impulsen la pràctica de l'esquí entre joves i infants

Pistes d' esquí al Tarter, Grandvalira

Pistes d' esquí al Tarter, GrandvaliraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El projecte d'esquí escolar d'Andorra ha estat nominat al concurs internacional de la FIS (Federació Internacional d'Esquí) SnowKidz Award. El certamen premia iniciatives que impulsen la pràctica d'aquest esport, tenint en compte les condicions de cada país.

El Principat, a través de la Federació Andorrana d'Esquí i de la candidatura dels Campionats del Món Andorra 2027, opta a guanyar el concurs, competint contra vuit propostes més. El projecte guanyador serà anunciat al congrés FIS de Vilamoura, al mes de maig, on també es determinarà la seu dels mundials d'esquí alpí 2027, que Andorra opta a organitzar.

Els finalistes al concurs rebran un premi de 5.000 CHF i un certificat, mentre que els guanyadors obtindran 10'000 CHF en el primer lloc, 8'000 CHF pel segon premiat i 5'000 CHF per a la tercera proposta guanyadora.

Els altres nominats als premis FIS SnowKidz Award són els projectes Bill Koch Ski League (USA), Simon Ammann Jump Parcours (Suïssa), Everyone on Snow (Sweden), My First Snow Day (Espanya), Mision Sandkids (Perú), Moes' Wintersport Club (Netherlands), Shred Kids (Alemanya), i Snow Moves! (Finlandia).

tracking