MISSIÓ ECONÒMICA D'ANDORRA BUSINESS

Gallardo promociona les oportunitats d'inversió al país a Màlaga i Sevilla

El ministre i la directora d'Andorra Business han celebrat dijous i divendres diverses sessions de treball amb empresaris i inversors de les dues ciutats

El ministre Gallardo durant la presentació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Presidència, Economia i Empresai president d’Andorra Business, Jordi Gallardo, i la directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo, han celebrat dijous i divendres diverses sessions de treball amb empresaris i inversors de Màlaga i Sevilla per buscar línies d’interès mútues, segons informa l'entitat en un comunicat. La primera trobada ha tingut lloc amb els membres de laCambra de Comerç Indústria Serveis i Navegació de Màlaga, que, segons Andorra Business, han volgut conèixer les oportunitats d’inversió del país i han ofert la possibilitat de replicar el model de digitalització de PIMES que han implantat ambla voluntat d’impulsar una missió comercial entre Màlaga i Andorra.

Gallardo i Hidalgo també han presentat els darrers projectes del Principat en la trobada empresaris a l'Uppery Club Màlaga, el club que reuneix alguns dels 300 inversors més importants de la Costa del Sol. En aquest sentit, el ministre ha exposat el model econòmic i de diversificaciód'Andorra, i les oportunitats d ́inversió, negoci i desenvolupament empresarial.

Per altra banda, a Sevilla també ha tingut lloc una trobada de negoci amb una vintena de membres de la Xarxa Empresarial Smart Meeting sobre la qual Gallardo ha avança que "es treballa en l'organització d'una missió econòmica a Andorra formada per empresaris i inversors malaguenys i sevillans que preparà Andorra Business". A la capital andalusa, el ministre i la directora han mantingutuna trobada amb el seu alcalde,Antonio Muñoz, on s’han abordat temes relacionats amb la cooperació econòmica, promoció turística i les noves oportunitats que ofereix l’aeroport d’Andorra-la Seu d’Urgell.

tracking