Els positius baixen a 67 casos

El nombre d'afectats per la infecció se situa en 771

Proves TMA a l'Stoplab d'Andorra la Vella.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Salut ha notificat avui la xifra de contagis més baixa d'aquesta setmana amb 67 contagis més de covid i un total de 37.589 infeccions diagnosticades en gairebé dos anys de pandèmia. La reducció de positius es produeix en una jornada amb menys altes que en dies precedents el que incrementa els casos actius a 771, 28 menys que ahir. Les recuperacions de les últimes hores han estat 39 que deixin l'acumulat d'altes en 36.668 persones i 150 defuncions.

La pressió hospitalària es manté estable amb una desena d'ingressats. El centre continua amb cinc pacients amb el virus a planta i cinc intubats amb ventilació mecànica a l'UCI. El procés de vacunació va augmentar ahir amb l'administració de 97 vaccins entre els que hi ha deu corresponents a primeres inoculacions. Salut ha posat 155.251 dosis amb 40.125 ciutadans majors de 18 anys que han rebut tres injeccions.

L'afectació al sistema educatiu torna a baixar amb només 8 aules en vigilància passiva, cinc menys que ahir i nou per sota de la xifra de principis de setmana.

tracking