Educació

El SEP comparteix experiències amb sindicats educatius espanyols

Demanaran una trobada amb els representants sindicals del sistema educatiu francès

Els representants sindicals reunits.SEP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Sindicat d'Ensenyament Públic (SEP) s'ha reunit avui amb sindicats espanyols per "aprendre" i "millorar" la branca sindical educativa al país. A la reunió han estat presents dos membres del SEP i els representants de la Junta de Personal d'UGT, ANPE i CSIF.

El SEP ha valorat molt positivament la primera trobada i informen que en demanaran una de nova amb representants sindicals del sistema educatiu francès.

Valoració positiva de la retirada de la mascareta

L'eliminació de la mascareta ha estat valorada positivament pel sindicat educatiu, segons les opinions dels seus afiliats.

El comunicat emès diferencia les opinions entre primera, segona ensenyança i estudis superiors. Així, a la primera ensenyança concreten que la valoració general és molt bona perquè la jornada lectiva amb nens que necessiten copsar l'expressió facial per a la millora d'aprenentatge "és molt més lleugera".

A la segona ensenyança i cursos superiors la visió és una mica diferent, ja que indiquen que hi ha docents que no es treuen la mascareta perquè passen per diversos grups bombolla. També hi ha alumnes que continuen usant la protecció facial dins de l'aula.

En l'àmbit general, el SEP fa palès del desig de tornar a la normalitat dins de l'aula, amb la prudència respecte a un possible rebrot i una tornada a les restriccions.

tracking