CULTURA

Vuit contes guanyen la 34a edició del concurs de Nadal

El certamen ha rebut un total de 117 originals que s'han dividit en categoria d'alevins, infantil, adults i juvenils

L'entrega de premis s'ha celebrat al vestíbul de la seu del Ministeri a l'antic Hotel RosaledaSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Cultura i Esport, Sílvia Riva, ha entregat aquest dijous a la tarda els premis de la 34a edició del Concurs de contes de Nadal, segons informa l'executiu en un comunicat. El concurs es va iniciar amb la pretensió de ser una motivació per animar a escriure els més joves.

L’entrega de premis, que s’ha celebrat al vestíbul de la seu del Ministeri a l’antic Hotel Rosaleda, ha premiat un total de vuit contes, contant guanyadors i finalistes, del total de 117 originals que s’han presentat en l’edició d’enguany. El total de

contes presentats s'han dividit en diferents categories: 49 en d'alevins, 21 en infantil, 12 en juvenil i 35 enadults. El jurat d’aquesta edició ha estat format per Ludmilla Lacueva, Anna Caballero, Gemma Sampons i Maria José Espinosa.

Així, en la categoriad’adults s'ha atorgat el primer premi a Mariona Bessa pel conte ‘Últims companys de vida’ i ‘Shinigami’ de Jamil Azzouz ha estat guardonat com a finalista. En la categoria juvenil, el primer premi ha estat atorgat a

Elsa Giribet per ‘Regalant el Nadal’ i ha quedat finalista, en la mateixa categoria, Andrea Jover per ‘Tornar a començar’.Pel que fa a la categoria infantil el primer premi ha estat per l’obra ‘La llengua que no es parla al Nadal’ de Pol Bescós i ha quedat com a finalista Marc de Visa pel conte ‘Els trolls’. Finalment, en la categoria d’alevins ha quedat guanyadora Celine Crichton per l’obra ‘El retard del Pare Noel’ i com a finalista, Naia Antor per ‘Ni rastre del barret’.

Tots els finalistes s'han endut un val de compra de llibres per valor de 250 euros. Els guanyadors un val per un viatge a escollirper valor de 250 euros en les categories d’alevins i infantils, de 500 euros per a la categoria de juvenils i de 1.000 euros per a la categoria d’adults.

tracking