ÒBIT

Mor Antoni Pintat, expresident de Crèdit Andorrà

L'expresident del Consell d'Administració de l'entitat bancària del 2002 al 2013, ha traspassat aquest dijous a l'edat de 81 anys

Antoni Pintat SantolàriaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Antoni Pintat Santolària ha mort aquest dijous a l'edat de 81 anys. Pare de l'actual president del Consell d'Administració de Crèdit Andorrà, el maig del 1995va ser nomenat nou conseller del consell d'administració de l'entitat,per la seva condició de gendre del difunt Josep Mas, important accionista del banc i un dels fundadors de l'entitat bancària, del qual Pintat en fou secretari del 1998 al 2002. Aquell any va assumir la presidència del banc i del patronat de la fundació de l'entitat que va exercir fins al 2013.

La seva trajectòria al capdavant del banc ha estat marcada pel creixement internacional, segons afirma l'entitat bancària en un comunicat. Durant el seu lideratge, Crèdit Andorrà va experimentar un procés d’expansió que el va portar a ser present a Europa i Amèrica. Amb el seu esperit emprenedor va consolidar les bases i els valors del que ha esdevingut Crèdit Andorrà avui.El Consell d’Administració, la direcció i tot l’equip de Crèdit Andorrà s'han afegit a les mostres de condol.

Pintat també va ser candidat del grup polític Unió pel Pla de desenvolupament de la parròquia d'Encamp i va ser conseller del comú encampadà del 1996 al 1998.

tracking