Baixada a 70 positius i una desena d'ingressats

Els casos actius augmenten lleugerament fins a 743 afectats

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les xifres d'incidència de la covid milloren avui en el nombre de positius que baixa a 70 i en el d'hospitalitzacions que es redueixen a una desena, segons ha informat el Govern. El total de contagis augmenta fins a 37.522 amb una lleugera pujada de casos actius fins a 743, 16 més dels que hi havia ahir perquè només hi ha hagut 54 altes en les últimes hores. Les persones que s'han recuperat de la infecció ascendeixen a 36.629 des del març del 2020 i les defuncions segueixen en 150 des de l'òbit registrat dilluns.

L'hospital té cinc pacients amb el virus a planta, tres menys que en el balanç de dimecres, i a l'UCI es mantenen els cinc malalts intubats i amb ventilació mecànica que hi ha fa dies. El punt de vacunació del centre hospitalari ha fet 85 inoculacions, de les quals 19 corresponen a primers vaccins, que suma ja 57.923 ciutadans amb una dosi. De segones punxades se n'han posat 64 i dues són de vacunació de reforç.

La situació també millora als centres escolars amb 13 aules en vigilància passiva, quatre menys de les que hi havia des de dilluns.

tracking