Andorra impulsa el districte tecnològic

El ministre Jordi Gallardo visita Màlaga per signar l'entrada a l'Associació Internacional de Parcs Científics i Tecnològics

Gallardo reunit a l'IASP.Govern d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Recerca + Innovació ha signat avui la seva entrada a la International Association of Science Parks and Areas of Innovation (IASP). El ministre de presidència, economia i empresa, Jordi Gallardo, ha viatjat a Màlaga per fer efectiu l'acord, que permetrà que el districte tecnològic andorrà avanci.

L'acord permetrà l'acceleració del creixement de les petites i mitjanes empreses, segons Gallardo. El gerent d'Andorra Recerca + Innovació, Marc Pons, apunta que l'entrada "connectarà els diferents parcs científics i àrees d'innovació del món i ens ofereix el suport de l'associació i dels seus grups de treball en la definició i evolució del nostre projecte a Andorra".

El ministre estava a Màlaga coincidint amb la invitació al fòrum Transfiere, el principal esdeveniment de R+D+i del Sud d'Europa. A més Gallardo ha aprofitat per conèixer el Polo Nacional de Continguts Digitals, un centre especialitzat en startups i emprenedors, i les instal·lacions de Rayo Verde, l'espai d'emprenedoria i tecnologia del Parc Tecnològic d'Andalusia.

tracking