ENSENYAMENT

Educació aprova la cobertura de 19 places vacants

L'executiu ha ratificat els preus públics dels refugis del Comapedrosa i de l'Illa

Ester Vilarrubla durant la compareixença d'aquesta tardaSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'executiu ha aprovat la cobertura de 19 places vacants al ministeri d'Educació i Ensenyament superior, segons ha informat el ministre Jover durant la roda de premsa d'aquest dimecres. En concret, es tracta de 17 places de col·laborador educatiu i dues de tècnic especialitzat en l'àmbit de l'ordenament curricular.La cobertura definitiva d’aquestes places, segons ha especificat el titular de Finances, respon a la voluntat de l'executiu de consolidar progressivament llocs de treball i reduir el percentatge total de places eventuals fins que suposin un 15% del total.

Així doncs, les dues places de tècnic especialitzat en l’àmbit de l’ordenament curricular depenen de l’Àrea d’Ordenament Curricular. Pel que fa a les 17 places de col·laborador educatiu, dues són per a l’Escola Andorrana de maternal i primera ensenyança de la Massana, una per a la plaça a l’Escola Andorrana de maternal i primera ensenyança de Sant Julià de Lòria, dues per a l’Escola Andorrana de maternal i primera ensenyança d’Escaldes-Engordany, una per a l’escola Andorrana de segona ensenyança de Sant Coloma, i onze per a l’Àrea de Formació Andorrana del sistema educatiu francès.

La data límit de presentació de la sol·licitud, per a les dues convocatòries, és l’11 de març del 2022.

Aprovats els preus dels refugis del Comapedrosa i de l'Illa

L'executiu ha ratificat els preus públics dels serveis prestats als refugis guardats del Comapedrosa i de l'Illa pel 2022 en funció del període d'obertura. En aquest sentit,el Comapedrosa té una única tarifa, ja que només obre durant el període estival (de juny a octubre), mentre que el refugi de l’Illa té tarifes per la temporada estival (de juny a novembre), i

hivernal (de desembre a maig). A més, també es contemplen descomptes per als federats, per als menors de 12 anys, per als excursionistes que facin la volta dels refugis guardats (Coronallacs), escolars i per a grups.

tracking