Tecnologia

Vuit equips participen en la Lego League

La competició de robòtica d'Andorra Telecom està dedicada al futur del transport

El col·legi Sant Ermengol s'adjudica dues de les tres categories de la LEGO League

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vuit equips de segona ensenyança participen demà en la final de la vuitena edició de la Lego League, la competició de robòtica que organitza Andorra Telecom amb el futur del transport com a temàtica d'aquest any. Els 96 escolars pertanyen a tres centres de l'escola andorrana, al col·legi Sant Ermengol, al Janer i a la Sagrada Família i han treballat els últims mesos "solucions innovadores per aconseguir un transport més ràpid, fiable, inclusiu i sostenible que ajudi a créixer les economies de tot el món", segons destaca la companyia.

Els alumnes han dissenyat, construït i programat uns robots que hauran de fer unes tasques relacionades amb el lliurament de les càrregues dels diferents tipus de transport en una taula de joc. La prova forma part de la Micro First Lego League i es celebrarà al Prat del Roure. La competició es podrà veure en directe per streaming a youtube i els joves han de presentar un projecte científic i després fer la prova de robots.

Andorra Telecom destaca la importància dels valors que transmet aquesta competició internacional perquè a més de promoure entre els escolars l'interès per les disciplines més científiques i el treball en equip "consciència sobre els grans reptes del món com la sostenibilitat".

tracking