Successos

Incendi a un pàrquing de Prat de la Creu

Els bombers ha sufocat el foc a la planta -1 de l'edifici del bingo i de l'ArtHotel

Incendi a Prat de la CreuFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els bombers han sufocat un incendi que s'ha produït al pàrquing de l'edifici del bingo i de l'ArtHotel del carrer Prat de la Creu d'Andorra la Vella. El cap de guàrdia del cos ha explicat que el foc ha afectat l'aïllant d'un acumulador d'aigua a la planta -1 i ha provocat molt fum però que l'extinció ha sigut ràpida i fàcil i en cinc minuts estava solucionat "i ha quedat en un ensurt". El responsable de la intervenció dels bombers ha indicat que ara es treballa en l'extracció del fum de la planta -1 i que ha entrat una mica al bingo i que "es deixaran mesuradors de monoxid perquè no hi hagi risc per a les persones".

El cap de guàrdia ha indicat que no s'ha hagut d'evacuar cap persona per l'incendi perquè no hi havia ningú i que només s'ha atès un tècnic a qui se li estaven fent analítiques a l'ambulància per comprovar si havia inhalat monòxid.

La intervenció dels bombers ha obligat a interrompre el subministrament elèctric perquè el cap de guàrdia ha exposat que al costat de la instal·lació tècnica que s'ha incendiat hi ha una estació transformadora de FEDA i s'ha hagut de tallar el subministrament per la seguretat dels bombers perquè puguin tirar aigua. El tall de la xarxa d'electricitat ha afectat les botigues de l'entorn del pàrquing i s'ha restablert en finalitzar el treball del cos d'extinció.

Els efectius del cos han rebut un avís de foc a les 10.08 del matí d'un incendi que "semblava important", segons ha indicat el cap de guàrdia, i per això han desplaçat al lloc dels fets diversos vehicles i quatre dotacions amb 10 bombers. Agents de la policia han tallat la zona per permetre el treball dels bombers i es manté tancat un carril de la circulació.

tracking